Na diverse opleidingen (MTS Technische Informatica, Hogere Informatica en een bachelor Kunstmatige Intelligentie) was ik 26 en werd het ook tijd om wat te gaan doen met alle verzamelde kennis. Sindsdien diverse rollen vervuld waarbij ik er steeds meer achter kwam dat ik graag mensen en groepen help om efficiƫnter, effectiever en plezieriger te laten werken en leven.

Van de mensen die ik gecoacht heb, krijg ik terug dat ik een warm, humorvol en rustig persoon ben die mensen aan het denken zet om stappen te nemen. Ik ben een no-nonsense persoon die graag samen stappen zet om datgene te bereiken wat jij wilt bereiken. Daarnaast ben ik berucht dat ik teveel trainingen/cursussen tegelijkertijd doe en dat ik uit elke methode datgene pluk wat ik denk dat het meest waardevol is voor mijn cliƫnten.

Deelnemers aan mijn trainingen geven terug dat de trainingen actief, doelgericht en humorvol waren.

In de afgelopen jaren heb ik de volgende opleidingen gedaan gerelateerd aan training en coaching:

 • post-HBO Teamcoaching (2017-2018)
 • post-HBO Individuele Coaching (2019)
 • Secure Base Coaching (2019-2020)
 • Provocatieve Coaching (2021)
 • Diverse mindfulness-trainingen: MBSR (2018) en MBCL (2020)
 • Train de trainer
 • Getting Things Done
 • Acceptance & Commitment Training (2019)
 • Impact & Veerkracht voor professionals (2021)
 • Training tot vrijwillige coach (2020)
 • Diverse workshops mbt persoonlijke effectiviteit, zoals doelen stellen, het voorkomen van uitstelgedrag, gefocust werken, personal kanban, etc.

Meer informatie over mijn werkzame leven: https://www.linkedin.com/in/wouter-kolenbrander/